Το όραμα του PressXpress είναι να μπορούν όλοι να τυπώσουν γρήγορα εύκολα και φτηνά με μερικά κλικ!

PressXpress: Τυπώνουμε on-line!

15/11/11

Για τις γιορτές στείλτε ευχές!

Έρχονται εορταστικές ημέρες και οι ευχές θα πλημμυρίσουν δρόμους και γραφεία. Φέτος μπορείτε πολύ εύκολα να τυπώσετε ότι κάρτες θέλετε ώστε να ευχηθείτε σε συνεργάτες και φίλους με το ξεχωριστό εταιρικό σας στυλ και σχέδιο.

Σχεδιάστε την κάρτα σας χρησιμοποιώντας στοιχεία από την εταιρική σας εικόνα και χρησιμοποιήστε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε συνδυασμό με μια όμορφη ευχή ώστε να βοηθήσετε τους συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές ή φίλους σας να αισθανθούν πόσο πολύτιμη είναι η σχέση σας, ειδικά με τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε αυτή την εποχή.

Στη συνέχεια μπείτε στο www.pressxpress.gr επιλέξτε ευχαριστήριες κάρτες και κάντε εισαγωγή τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε στην εφαρμογή υπολογισμού για να δείτε την τελική τιμή. Για παράδειγμα πεντακόσιες κάρτες διάστασης 11Χ15,5 σε χαρτί Conqueror Cream 220γρ. με εκτύπωση 2 όψεων και παράδοση σε 5 ημέρες θα σας κοστίσουν μόνο 78,53 + ΦΠΑ!



Έτσι, με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης από το pressxpress.gr θα μπορέσετε να στείλετε τις ευχές σας σε όλους όσους επιθυμείτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου